ÜZLETHELYISÉG a Kórház közelében
ÜZLETHELYISÉG a Kórház közelében
ÜZLETHELYISÉG a Kórház közelében
ÜZLETHELYISÉG a Kórház közelében

ÜZLETHELYISÉG a Kórház közelében

Kórház közelében 83 m2-es üzlethelyiség (9.8 m Ft), akár a már kialakított vállalkozással, berendezéssel is (+2.7 m Ft)

9,8 millió Ft

Település: Szentes
Típus: üzlethelyiség
Hasznos lakótér: 83 m2

Kórház közelében, a Sima F. utcában található ez a 83 m2-es üzlethelyiség.

Az ingatlan, amelyben az üzlethelyiség található, közjegyző által készített és ellenjegyzett használati megosztásban rögzített módon van ketté választva.  Az eladásra kínált utcafronti részhez kiskapu-, valamint utcafronti bejárat is tartozik.

A vályog és vegyes falazatú ingatlanban átvágásos módszerrel szigetelték a felmenő falakat, valamint a már kialakított utcafronti üzlethelyiségben új betonozás és burkolás, új villanyrendszer kiépítése, új nyílászárók beépítése, valamint az utcafronti homlokzat egy részén 10 cm kőzetgyapot hőszigetelés készült el. A teljes üzlethelyiség/épületrész korszerűsítése azonban további munkálatokat igényel, a hasznosítási célnak megfelelően még alakítható.

Víz-, villany-, és csatornarendszer üzemel az ingatlanban, a gáz az utcafrontról beköttethető. Jelenleg új hűtő-fűtő klíma biztosítja a megfelelő hőérzetet és fűtést a már működő üzlethelyiségben.

A 83 m2-es üzlethelyiség irányára: 9.8 m Ft, de az új szolárium berendezve megvásárolható hozzá, az alábbi tartalommal és értékben:
1 db fekvő- 1 db álló szolárium, mindkettőhöz érme elfogadó automata, kamera rendszer, ajtónyitó rendszer. A berendezés értéke a vételáron felül 2.7 m Ft.

Az üzlethelyiség eredeti elosztásában előszoba, két nagyobb szoba/helyiség, közlekedő, WC helyezkedik el. A szolárium gipszkarton válaszfalakkal lett szeparálva, így könnyen visszaalakítható.  Elképzelésnek megfelelően alakítható, jól reklámozható az üzlethelyiség, remek lehetőség akár azonnali üzemeltetéshez is.